Llibre d’estil

Mapes

En el cas dels mapes, la referència bibliogràfica es construeix seguint l’estructura següent:

Organisme Responsable. Títol (descripció material). Escala del mapa. Núm. d’edició. Lloc d’edició: Editorial, any.

Àrea de Territori i Sostenibilitat. Oficina Tècnica de Cartografia i Sig Local. Província de Barcelona: Mapa topogràfic (material cartogràfic). Escala 1:150.000. 7a ed. Barcelona: Diputació de Barcelona, 2013.

En el cas que sigui una publicació en línia, cal afegir la data de la consulta i l’adreça d’Internet.

Servei de Cartografia i Fotometria de la Diputació de Barcelona. Sant Lleïr (material cartogràfic) [en línia]. Escala 1:5.000. Barcelona: Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, 2009.
<http://www.icc.cat/vissir3/?lang=ca_ES &toponim=Sant%20Lle%C3%AFr%20de%20Casabella &zoom=9&lat=4666926&lon=385202& layers=B00FFFFFTF> [Consulta: 30 març 2015].

La teva privacitat és la nostra prioritat

Per a protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes galetes (cookies) al web per a facilitar-te l’ús:

  • Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les quals no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
  • Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
    Guardem l’acceptació de galetes durant trenta dies per a millorar l’experiència de navegació. (Recordeu que podeu eliminar les galetes del vostre navegador.)
  • De tercers per a mostrar-vos informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, Twitter, YouTube, etc. En accedir a aquests llocs web, podreu decidir si accepteu o no les seves polítiques de privacitat i de galetes.

Més informació