Llibre d’estil

Tipus de lletra

Les variacions en la composició de les lletres són un recurs que ens permet remarcar una part del text amb finalitats diverses.

L’ús d’un tipus de lletra o un altre no és arbitrari, sinó que se cenyeix a les convencions establertes. En aquest aspecte formal, també és important presentar uns textos homogenis i coherents.

Pel que fa a les fonts, els tipus i els cossos de lletra, recomanem la consulta del Manual d’imatge de marca i el Manual de papereria corporativa de la Diputació de Barcelona.

La teva privacitat és la nostra prioritat

Per a protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes galetes (cookies) al web per a facilitar-te l’ús:

  • Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les quals no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
  • Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
    Guardem l’acceptació de galetes durant trenta dies per a millorar l’experiència de navegació. (Recordeu que podeu eliminar les galetes del vostre navegador.)
  • De tercers per a mostrar-vos informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, Twitter, YouTube, etc. En accedir a aquests llocs web, podreu decidir si accepteu o no les seves polítiques de privacitat i de galetes.

Més informació