Llibre d’estil

Tractament personal

Atès el caràcter volgudament formal i, al mateix temps, proper, per a l’emissor fem servir la primera persona del plural (nosaltres) o la forma impersonal, i ens dirigim al destinatari amb la segona persona del plural (vosaltres) o del singular (tu), en funció del mitjà i del context. (Vegeu l’apartat «Pautes d'estil» per a exemples concrets en cada mitjà i xarxa social. Per al tractament en el diàleg persona-ordinador, vegeu l’apartat «Criteris de redacció segons el tipus d'informació».)

 

La teva privacitat és la nostra prioritat

Per a protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes galetes (cookies) al web per a facilitar-te l’ús:

  • Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les quals no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
  • Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
    Guardem l’acceptació de galetes durant trenta dies per a millorar l’experiència de navegació. (Recordeu que podeu eliminar les galetes del vostre navegador.)
  • De tercers per a mostrar-vos informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, Twitter, YouTube, etc. En accedir a aquests llocs web, podreu decidir si accepteu o no les seves polítiques de privacitat i de galetes.

Més informació