Llibre d’estil

La lletra negreta

La lletra negreta és de traç més gruixut que les altres de la mateixa família.

La funció més habitual de la negreta és facilitar la localització immediata d’una paraula dins del text, però convé no abusar-ne per a no desviar excessivament l’atenció dels lectors. Un text ple de negretes té l’efecte contrari: diluir l’atenció que es vol aconseguir.

Escrivim en negreta:

 • Paraules destacades dins del text.

El termini de presentació de les sol·licituds acaba el 9 de novembre.

 • Títols i subtítols, i epígrafs de documents administratius.

 • Fets
  Fonaments de dret
  Pactes

La negreta pot ser també rodona o cursiva, i de vegades s’utilitza l’una o l’altra per a diferenciar els títols d’apartat dels subtítols corresponents.

La teva privacitat és la nostra prioritat

Per a protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes galetes (cookies) al web per a facilitar-te l’ús:

 • Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les quals no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
 • Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
  Guardem l’acceptació de galetes durant trenta dies per a millorar l’experiència de navegació. (Recordeu que podeu eliminar les galetes del vostre navegador.)
 • De tercers per a mostrar-vos informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, Twitter, YouTube, etc. En accedir a aquests llocs web, podreu decidir si accepteu o no les seves polítiques de privacitat i de galetes.

Més informació