Llibre d’estil

Dins d’un parèntesi

Si el parèntesi d’obertura ve després d’un punt (o després dels signes d’interrogació o admiració o després dels punts suspensius equivalents a un punt), el text entre parèntesis comença amb majúscula i acaba amb punt abans del parèntesi de tancament.

Heu d’aplicar el protector solar corresponent una hora abans. (Trieu el factor solar segons el tipus de pell.)

En canvi, si el parèntesi d’obertura no ve després d’un punt o un signe equivalent, el text entre parèntesis comença amb minúscula i no acaba amb punt abans del parèntesi de tancament.

Posa’t el protector solar (una estona abans de sortir al carrer).

La teva privacitat és la nostra prioritat

Per a protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes galetes (cookies) al web per a facilitar-te l’ús:

  • Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les quals no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
  • Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
    Guardem l’acceptació de galetes durant trenta dies per a millorar l’experiència de navegació. (Recordeu que podeu eliminar les galetes del vostre navegador.)
  • De tercers per a mostrar-vos informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, Twitter, YouTube, etc. En accedir a aquests llocs web, podreu decidir si accepteu o no les seves polítiques de privacitat i de galetes.

Més informació