Llibre d’estil

Després de coma i punt i coma

Sempre escrivim minúscula després de coma i punt i coma, llevat que la coma tanqui la salutació d’una carta i a continuació iniciem un paràgraf nou.

  • La Comissió Especial de Comptes té la funció d’emetre un informe sobre els comptes anuals de la Diputació; es reuneix, com a mínim, un cop l’any.
    Benvolguda senyora,
    M’adreço a vostè per […]

La teva privacitat és la nostra prioritat

Per a protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes galetes (cookies) al web per a facilitar-te l’ús:

  • Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les quals no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
  • Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
    Guardem l’acceptació de galetes durant trenta dies per a millorar l’experiència de navegació. (Recordeu que podeu eliminar les galetes del vostre navegador.)
  • De tercers per a mostrar-vos informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, Twitter, YouTube, etc. En accedir a aquests llocs web, podreu decidir si accepteu o no les seves polítiques de privacitat i de galetes.

Més informació