Llibre d’estil

Les locucions comparatives

Per a expressar un augment o una disminució correlatius de dues accions, fem servir com més […] més, com més […] menys, com menys […] menys i com menys […] més. Totes les altres expressions són incorrectes.

 • Com més ens hi esforcem, més bons resultats tindrem.
  Quant més ens hi esforcem, més bons resultats tindrem.
  Contra més ens hi esforcem, més bons resultats tindrem.
   
 • Com menys hi entenen, més experts es consideren.
  Quant menys hi entenen, més experts es consideren.

La teva privacitat és la nostra prioritat

Per a protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes galetes (cookies) al web per a facilitar-te l’ús:

 • Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les quals no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
 • Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
  Guardem l’acceptació de galetes durant trenta dies per a millorar l’experiència de navegació. (Recordeu que podeu eliminar les galetes del vostre navegador.)
 • De tercers per a mostrar-vos informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, Twitter, YouTube, etc. En accedir a aquests llocs web, podreu decidir si accepteu o no les seves polítiques de privacitat i de galetes.

Més informació