Llibre d’estil

L’automatització de l’ordenació

Amb el processador de textos MS Word, les opcions d’ordenació alfabètica es troben al botonet «Ordena» del menú «Inici», on se’ns ofereixen les opcions d’ordenació numèrica, alfabètica o per dates i per ordre ascendent o descendent. També ens permet aplicar diversos criteris consecutius i indicar si la llista duu encapçalament, entre altres opcions.

Abans de res, és imprescindible seleccionar el text que volem ordenar; si no ho fem així, se’ns ordenarà tot el document en funció de l’inici dels paràgrafs.

La teva privacitat és la nostra prioritat

Per a protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes galetes (cookies) al web per a facilitar-te l’ús:

  • Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les quals no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
  • Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
    Guardem l’acceptació de galetes durant trenta dies per a millorar l’experiència de navegació. (Recordeu que podeu eliminar les galetes del vostre navegador.)
  • De tercers per a mostrar-vos informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, Twitter, YouTube, etc. En accedir a aquests llocs web, podreu decidir si accepteu o no les seves polítiques de privacitat i de galetes.

Més informació