Llibre d’estil

Comiat

Triem la fórmula de comiat d’acord amb el to de la salutació de l’encapçalament i el grau de formalitat del conjunt del text. De més a menys formalitat, aquestes són unes quantes fórmules possibles:

 • Us saludo amb respecte.
  Aprofito aquesta avinentesa per a saludar-vos ben atentament.
  Atentament,
  Ben atentament,
  Cordialment,
  Una salutació cordial,
  Ben cordialment,

Després de la fórmula de comiat hi posem una coma, llevat que sigui una frase verbal (com els dos primers exemples anteriors), en què hi posem un punt.

En la documentació administrativa les fórmules de salutació i comiat es reserven a la carta, als missatges de correu electrònic i a escrits anàlegs de caràcter interpersonal.

La teva privacitat és la nostra prioritat

Per a protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes galetes (cookies) al web per a facilitar-te l’ús:

 • Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les quals no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
 • Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
  Guardem l’acceptació de galetes durant trenta dies per a millorar l’experiència de navegació. (Recordeu que podeu eliminar les galetes del vostre navegador.)
 • De tercers per a mostrar-vos informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, Twitter, YouTube, etc. En accedir a aquests llocs web, podreu decidir si accepteu o no les seves polítiques de privacitat i de galetes.

Més informació