Llibre d’estil

Comarques

Alt Penedès
Anoia
Bages
Baix Llobregat
Barcelonès
Berguedà
Garraf
Lluçanès
Maresme
Moianès
Osona
Selva
Vallès Occidental
Vallès Oriental

A excepció d’Osona, dins de text seguit cal escriure l’article definit davant del nom de les comarques catalanes (amb minúscula, excepte que sigui a començament de paràgraf o després de punt). No obstant això, no cal fer servir l’article quan el nom de la comarca apareix en mapes, quadres sinòptics, llistes, enumeracions o entre parèntesis després del nom d’un municipi.

La teva privacitat és la nostra prioritat

Per a protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes galetes (cookies) al web per a facilitar-te l’ús:

  • Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les quals no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
  • Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
    Guardem l’acceptació de galetes durant trenta dies per a millorar l’experiència de navegació. (Recordeu que podeu eliminar les galetes del vostre navegador.)
  • De tercers per a mostrar-vos informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, Twitter, YouTube, etc. En accedir a aquests llocs web, podreu decidir si accepteu o no les seves polítiques de privacitat i de galetes.

Més informació