La consulta de la quinzena

Com es tradueix ‘kit’ al català?

Publicat el 26-01-2024

El terme kit és anglès, i fa referència a un conjunt de peces per muntar un objecte o a un conjunt d’articles que es necessiten per fer una activitat. En funció del context s’ha de traduir per assortiment, conjunt, equip, joc o lot.

 • û Demà portaran al gimnàs un kit de peces per muntar un rocòdrom.
  ü Demà portaran al gimnàs un conjunt de peces per muntar un rocòdrom.
   
 • û Es donarà a tot el personal un kit de connexió a la xarxa informàtica.
  ü Es donarà a tot el personal un equip de connexió a la xarxa informàtica.
   
 • û Comprarem un kit d’eines per si hem de reparar alguna cosa.
  ü Comprarem un joc d'eines per si hem de reparar alguna cosa.
   
 • û Els han regalat un kit de productes del programa Parc a taula.
  ü Els han regalat un lot de productes del programa Parc a taula.

Convé escriure en català tots els termes estrangers que tinguin equivalent o traducció per evitar l’ús dels anglicismes en la mesura que sigui possible.

La teva privacitat és la nostra prioritat

Per a protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes galetes (cookies) al web per a facilitar-te l’ús:

 • Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les quals no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
 • Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
  Guardem l’acceptació de galetes durant trenta dies per a millorar l’experiència de navegació. (Recordeu que podeu eliminar les galetes del vostre navegador.)
 • De tercers per a mostrar-vos informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, Twitter, YouTube, etc. En accedir a aquests llocs web, podreu decidir si accepteu o no les seves polítiques de privacitat i de galetes.

Més informació