La consulta de la quinzena

‘En espera de’ o ‘a l’espera de’?

Publicat el 12-09-2023

Per expressar la idea d’estar esperant algun fet o esdeveniment, podem fer servir la construcció en espera de, que se sol posar com a comiat cap al final d’una carta o d’un escrit, o les expressions (tot) esperantmentre esperem.

La construcció *a l’espera de no està recollida per la normativa.

 • En espera del vostre vistiplau, us saludem atentament.
  A l’espera del vostre vistiplau, us saludem atentament.
   
 • (Tot) esperant el vostre vistiplau, us saludem atentament.
  Mentre esperem el vostre vistiplau, us saludem atentament.

La teva privacitat és la nostra prioritat

Per a protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes galetes (cookies) al web per a facilitar-te l’ús:

 • Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les quals no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
 • Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
  Guardem l’acceptació de galetes durant trenta dies per a millorar l’experiència de navegació. (Recordeu que podeu eliminar les galetes del vostre navegador.)
 • De tercers per a mostrar-vos informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, Twitter, YouTube, etc. En accedir a aquests llocs web, podreu decidir si accepteu o no les seves polítiques de privacitat i de galetes.

Més informació