Òrgan de Política Lingüística 

L’1 d’agost de 2014 es crea l’Òrgan de Política Lingüística de la Diputació de Barcelona que, entre altres funcions, té la de vetllar per la qualitat lingüística com a valor corporatiu i de responsabilitat social. 

Aplicació de les novetats de l’Ortografia catalana 

A proposta de l’Òrgan de Política Lingüística, la presidenta de la Diputació de Barcelona signa el decret, a partir del qual s’han d’implantar les novetats ortogràfiques i gramaticals a la Diputació de Barcelona. Les novetats ortogràfiques queden recollides a l’annex del mateix decret. 

La teva privacitat és la nostra prioritat

Per a protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes galetes (cookies) al web per a facilitar-te l’ús:

  • Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les quals no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
  • Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
    Guardem l’acceptació de galetes durant trenta dies per a millorar l’experiència de navegació. (Recordeu que podeu eliminar les galetes del vostre navegador.)
  • De tercers per a mostrar-vos informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, Twitter, YouTube, etc. En accedir a aquests llocs web, podreu decidir si accepteu o no les seves polítiques de privacitat i de galetes.

Més informació