«Terminologia de l'atenció a la salut mental i a les addiccions»

El Departament de Salut i el TERMCAT acaben de publicar la Terminologia de l'atenció a la salut mental i a les addiccions. 

Aquesta obra recull 264 termes sobre l'atenció a les persones amb problemes de salut mental. El diccionari s'ha fet amb l'assessorament continuat de diferents professionals de la psiquiatria i amb la col·laboració de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental.

La Terminologia de l'atenció a la salut mental i a les addiccions aplega termes de diferents àmbits relacionats amb els factors que influeixen en la salut mental de les persones i amb els processos assistencials. L'obra es presenta acompanyada d'una infografia interactiva en què es destaquen alguns dels termes clau de l'àmbit.

L'obra pretén reflectir el model actual d'atenció a les persones amb problemes de salut mental, caracteritzat per una atenció integral, integrada i centrada en la persona, des d'una perspectiva comunitària, que prioritza l'autodeterminació i l'autonomia de les persones i destaca la importància de les xarxes de suport i la inclusió social.

Font: TERMCAT

1
Categories:
terminologia