Ofercat 2019

El dilluns, 2 de novembre, a les 11 h, es presentarà en línia l'anàlisi de l'oferta lingüística i els plans per fomentar el català a 10 ciutats de Catalunya. La sessió anirà a càrrec de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa; el cap del Servei d'Informació, Difusió i Estudis de Política Lingüística, Anton Ferret, i el cap del Servei de Foment de l'Ús del Català del Consorci per a la Normalització Lingüística, Carles de Rosselló.

Per poder seguir la sessió, cal inscriure-s'hi prèviament en aquest formulari.

L'Ofercat és el programa de la Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística que combina l'anàlisi de l'oferta lingüística en les principals zones comercials amb l'impuls de plans per promoure-hi l'ús. En aquesta edició, el programa s'ha desplegat en 10 ciutats: Cerdanyola, Manresa, Molins de Rei, Mollet del Vallès, Reus, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Gramenet i Viladecans.

Aquesta presentació serà el punt de partida de les presentacions a cadascuna de les localitats, que es portaran a terme en els propers mesos.

Font: Llengua catalana