Actualització del diccionari «Noms de papallones» amb noves il·lustracions

Amb motiu de la Setmana de la Natura que es va celebrar entre el 3 i l'11 d'octubre, el TERMCAT ha publicat la tercera edició del diccionari en línia Noms de papallones. 

Aquest diccionari conté 214 fitxes terminològiques de les espècies de papallones diürnes presents als territoris de parla catalana, amb el nom científic, denominacions en català, equivalents en castellà, francès i anglès, i, en més de la meitat dels casos, il·lustracions.

La novetat d'aquesta edició és la incorporació al diccionari de les 47 il·lustracions, elaborades per Martí Franch, procedents del tercer pòster de la col·lecció Papallones de Catalunya, dedicat a les papallones més representatives de l'alta muntanya, com l'apol·lo, la donzella bruna, l'escac aranès, la margenera gran i la safranera alpina. Aquestes il·lustracions s'afegeixen a les ja incloses en les anteriors edicions del diccionari, dels anys 2015 i 2017, procedents del primer i el segon pòster de la sèrie, dedicats respectivament a les papallones de la terra baixa mediterrània i a les papallones de la muntanya mitjana.

Font: Llengua catalana