Nova terminologia de les tendències alimentàries

El TERMCAT ha publicat la Terminologia de les tendències alimentàries. Aquest nou diccionari aplega una quarantena de termes relacionats amb els nous règims alimentaris com flexitarianisme, crudivorisme, ovolactovegetarianisme, veganisme alimentari dieta paleolítica o amb les denominacions de les persones que segueixen cadascun dels règims: flexivegetarià (o flexitarià), crudívor, vegà, etc.

La majoria de termes d'aquest recull han estat estudiats i normalitzats pel Consell Supervisor del TERMCAT que, d'acord amb les opinions dels experts, n'ha fixat les formes més adequades. Cada entrada del diccionari conté la denominació o denominacions en català, equivalents en castellà, francès, italià i anglès, definició i, sovint, notes complementàries. És un diccionari concebut com un projecte obert, on tindran cabuda les tendències alimentàries que ens vagi portant el segle XXI.

La Terminologia de les tendències alimentàries està integrada a la col·lecció de Diccionaris en Línia del TERMCAT, amb més de 150 títols dedicats a diversos àmbits d'especialitat.

Font: TERMCAT