tecnologies de la informació

Dia Mundial de la Contrasenya

Avui se celebra el Dia Mundial de la Contrasenya! Un bon dia per recordar que en català és millor fer servir contrasenya que password.

Terminologia de les TIC, nou portal temàtic

El TERMCAT ha posat en marxa el portal temàtic Terminologia de les TIC, on trobem un cercador de termes, apunts, notícies, diccionaris en linia, criteris...; tots els recursos que el TERMCAT posa a disposició pública en relació amb la terminologia de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Softcatalà celebra el 20è aniversari

Softcatalà, l'associació que té per objectiu el foment del català a la informàtica, Internet i les noves tecnologies, celebra avui, 2 d'octubre, el 20è aniversari.

Què faríem sense el mòbil?

Aquests dies l’actualitat informativa està lligada al congrés de telefonia mòbil que es duu a terme a Barcelona.

El TERMCAT publica en línia el Diccionari de telecomunicacions

Amb la voluntat de difondre la terminologia catalana de l’àmbit de les telecomunicacions, i coincidint amb la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica que se celebra aquesta setmana, el TERMCAT publica en línia el

Softcatalà presenta la traducció al català del LibreOffice 5.3

La traducció al català de la interfície del LibreOffice 5.3 és gairebé completa. L'ajuda està traduïda en un grau superior al 85%. En aquesta versió se n'ha revisat la traducció i s'han corregit errors notificats pels usuaris i detectats mitjançant el corrector gramatical i d’estil LanguageTool.