Els termes del disseny web, en una nova infografia del TERMCAT

El TERMCAT publica en línia la infografia Termes del disseny web, en què il·lustra un conjunt de termes que es fan servir en la creació i el disseny de les pàgines web. Sobre una imatge de la pàgina inicial del web del TERMCAT, la infografia ofereix enllaços als termes que s'hi destaquen, i així s'obté accés a consultar la definició corresponent i els equivalents en castellà, anglès i francès.

Es tracta de termes que molt sovint es fan servir amb les formes angleses, malgrat que les alternatives catalanes estan avalades per l'ús i pel criteri dels especialistes. L’objectiu d’aquest material és afavorir el coneixement d'aquestes alternatives catalanes. 

La infografia forma part del conjunt de materials en suport gràfic i interactiu que ofereix el TERMCAT, que abracen tota mena de temàtiques i continguts: des de la taula periòdica dels elements als diversos tipus de tornados, des dels drets dels infants a les posicions dels jugadors de futbol en el camp, des dels estils musicals al lèxic casteller, etc. Doneu-hi un cop d’ull.

Font: TERMCAT