El TERMCAT obre un nou portal web amb terminologia jurídica en català

El TERMCAT ha posat en marxa el portal Terminologia Jurídica, un cercador que permet accedir a més de 8.000 termes jurídics en català procedents de fonts de referència avalades pel Comitè Terminològic de Dret.

El web també disposa d’un apartat d’atenció personalitzada per a resoldre dubtes terminològics (Consultes amb resposta); d’un espai que agrupa exhaustivament els recursos terminològics de l’àmbit jurídic disponibles en diverses llengües (Recursos), i d'un recull de reflexions sobre lèxic que no sempre utilitzem bé (Comentaris). Us hi podeu subscriure amb el vostre correu electrònic.

Aquest portal s’emmarca en la campanya «En català, també és de llei», impulsada per la Generalitat de Catalunya per a incrementar l’ús del català en l’àmbit judicial.

2
Etiquetes:
terminologia, llengua